AZJATYCKIE PIEROŻKI (100% vegan) - warsztaty kulinarne z Misa Mocy i Inessą Kim - 19.09.2019
Aktualna cena: 220,00 zł

Azjatyckie pierożki bez glutenu, laktozy, jaj i cukru (100% wege)

Na warsztatach poświęconych azjatyckim pierożkom, które odbędą się 19 września (czwartek) w Burda Food Center (Wrocław) doznacie prawdziwej eksplozji smaku!

Podobno pierogi znano już w XIII w. Są nieodzownym atrybutem narodowej kuchni, przysmakiem wśród narodowych dań oraz przedmiotem westchnień każdego miłośnika tradycyjnego jedzenia. Dlatego nie może ich zabraknąć również na stole osób unikających glutenu oraz wegan. 

Menu warsztatu przedstawia się następująco:

1. Koreańskie mandu
2. Chińskie won ton
3. Nepalskie momo
4. Sos na bazie sosu sojowego
5. Chutney pomidorowy
6. Surówki: pikantna marchewka i ogórek z limonkowym dressingiem.

Wszystkie dania będą w 100% wegańskie, nie będą zawierać glutenu (pracujemy wyłącznie na certyfikowanych produktach z przekreślonym kłosem), laktozy, jaj i cukru.


UWAGA: Produkty mogą zawierać śladowe ilości glutenu – w studio kulinarnym stosowany jest gluten, dlatego, jeśli masz celiakię, po wykupieniu warsztatów poinformuj nas o tym wysyłając mail na adres studiokulinarne@burdamedia.pl, byśmy mogli odpowiednio przygotować stanowisko i zadbać o Twoje bezpieczeństwo.

 

W magazynie
SKU
USŁUGA005
PO ZAKUPIE POBIERZ BILET NA WARSZTATY I DAJ SIĘ ZAINSPIROWAĆ!
Opis

Azjatyckie pierożki bez glutenu, laktozy, jaj i cukru (100% wege)

Na warsztatach poświęconych azjatyckim pierożkom, które odbędą się 19 września (czwartek) w Burda Food Center (Wrocław) doznacie prawdziwej eksplozji smaku! Połączenie cudownie pysznych azjatyckich smaków Inessy Kim oraz bezglutenowej fantazji Misy Mocy to fuzja wyjątkowych doznań dla podniebienia oraz praktycznego podejścia do zdrowego odżywiania. Mocna kobieca energia i miłość do gotowania sprawia, że codzienne dania stają się zachwycające i wyjątkowe. Odkryj kuchnię pełną inspiracji, kształtów i zapachów, która rozbudzi twoje wszystkie zmysły.


Menu warsztatu przedstawia się następująco:

1. Koreańskie mandu
2. Chińskie won ton
3. Nepalskie momo
4. Sos na bazie sosu sojowego
5. Chutney pomidorowy
6. Surówki: pikantna marchewka i ogórek z limonkowym dressingiem.

Wszystkie dania będą w 100% wegańskie, nie będą zawierać glutenu (pracujemy wyłącznie na certyfikowanych produktach z przekreślonym kłosem), laktozy, jaj i cukru.


UWAGA: Produkty mogą zawierać śladowe ilości glutenu – w studio kulinarnym stosowany jest gluten, dlatego, jeśli masz celiakię, po wykupieniu warsztatów poinformuj nas o tym wysyłając mail na adres studiokulinarne@burdamedia.pl, byśmy mogli odpowiednio przygotować stanowisko i zadbać o Twoje bezpieczeństwo.

PROWADZĄCE:
Inessa Kim
Jestem etniczną Koreanką z Kazachstanu. Mieszkam w Polsce od 1997 roku. Z wykształcenia – historyk i politolog, ale moją wielką pasją zawsze było gotowanie i właśnie gotowaniem zajmuję się profesjonalnie od 2010 roku. Prowadziłam bistro z kuchnią wielokulturową, brałam udział w programach telewizyjnych (Gotuj o wszystko – TVN, TOP CHEF – Polsat, Pytanie na Śniadanie – TVP2).
Ewa Ługowska
Nazywam się Ewa, jestem autorką bloga Misa Mocy. Swoją przygodę z wegetarianizmem rozpoczęłam prawie 20 lat temu. Z czasem okazało się, że mam nietolerancję laktozy, białka jaja kurzego oraz nadwrażliwość na gluten. Z tych właśnie powodów przeszłam na dietę wegańską, bezglutenową. Pracuję jako trener zdrowej kuchni i pomagam ludziom radzić sobie z codzienną dietą oraz zmieniać nawyki żywieniowe.

Uczestnicy otrzymają zdrowy prezent-niespodziankę od Oleje Świata, skrypt z przepisami przyrządzonych podczas warsztatów dań oraz pamiątkowe zdjęcia (w wersji elektronicznej).

CZAS TRWANIA WARSZTATÓW: ok. 4 godz.
CENA: 220 zł/os. (liczba miejsc ograniczona; organizator zastrzega sobie prawo do odwołania warsztatów w przypadku nieutworzenia się pełnej grupy).
MIEJSCE: Studio kulinarne BURDA FOOD CENTER, Rdestowa 1B-C we Wrocławiu, studiokulinarne@burdamedia.pl, (+48) 694 455 399.

FACEBOOK: www.facebook.com/events/324581631762189/

 

DO ZOBACZENIA!

Zdj.: Misa Mocy

Opinie
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:AZJATYCKIE PIEROŻKI (100% vegan) - warsztaty kulinarne z Misa Mocy i Inessą Kim - 19.09.2019